• Catalog

Inspiration

FIR-Tech Healing limited edition

Den nye FIR-TECH Healing limited editions terapeutiske virkning skabes i kraft af overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld, der giver hele FIR-Healing serien den unikke, avancerede og dobbeltvirkende effekt, som opvarmer muskler, sener og led.

Læs mere
CATAGO Diamond

CATAGO Diamond er en elegant og funktionel serie, som har en dobbelflettet pipe på seriens produkter, så de alle matcher hinanden. Serien findes i mange forskellige flotte farvekombinationer.

Læs mere
FIR-Tech Healing

A quality therapeutic range for increased wellness and recovery, prevention of injuries, relieving tens muscles, sore joints, as well as treatment of old and new injuries.


Læs mere
Spring/Summer 2017

Hos Catago Equestrian er vi er utrolig glade over at præsentere dig for vores nye forår/sommer 2017-kollektion.

Læs mere
Autumn/Winter 2016

Fine kontraster mellem råt læderlook, shiny semi-transparent broderi, en stram sølvpipe og innovative materialer er signatur for efterårets og vinterens flotte nye styles.

Se mere
Spring/Summer 2016

Autenticitet, komfort for hest og rytter kombineret med høj kvalitet tilsat rå og sporty detaljer har resulteret i en spændende kollektion i fine og rene farver, der indbyder til spændende match.

Se mere
Autumn/Winter 2015

Nytænkning, klassiske dyder og et højt ambitionsniveau har atter resulteret i en spændende kollektion af udstyr i høj kvalitet, fængende design og fantastisk komfort for både hest og rytter.

Se mere
Spring/Summer 2015

CATAGO Equestrians forårs- og sommerkollektion 2015 udspringer af flere års erfaring med ridesporten og vores store respekt for samspillet mellem rytter og hest. Dette har ført til endnu en stilfuld kollektion af udstyr i høj kvalitet, smukt design og fantastisk komfort.

Se mere
Autumn/Winter 2014

CATAGO Equestrians efterårs- og vinterkollektion 2014 udspringer af mange års erfaring med ridesporten og vores store respekt for samspillet mellem rytter og hest. Dette har ført til endnu en stilfuld kollektion af udstyr i høj kvalitet, smukt design og fantastisk komfort.

Se mere