• Catalog

FIR-Tech HealingCATAGO FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-Tech Healing bruges også til behandling af heste med led-  eller seneproblemer og til ældre heste.
Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld giver FIR-Tech Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt, som opvarmer muskler, sener og led. Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.
Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Tech Healing produkterne anvendes.
FIR-Tech Healing produkterne kan bruges og vaskes gang på gang uden at virkningen i materialet forsvinder. CATAGO FIR-Tech Healing produkterne fås som dækken, staldgamache, pad og schabrack.