• Catalog

Sponsor

Anna Kasprzak

Den danske dressurrytter Anna Kasprzak har repræsenteret Danmark ved OL både i Rio, 2016, samt London, 2012. Anna er opvokset i Haderslev, som også er hjemby for CATAGO Equestrian. I dag bor hun med sin familie på et skønt træningscenter i byen.

Som toprytter stiller Anna høje krav til de produkter, hun bruger. Særligt funktionalitet, design og kvalitet skal være i top. Anna er involveret i udviklingen af nye CATAGO Equestrian produkter, hvor hun giver inspiration til design og materialer. Efterfølgende tester Anna produkterne på sine heste, og hvormed vi sikrer, at vores varer har været grundigt afprøvet i praksis, inden de sendes på markedet.

Sille Engermann

Nyeste skud på stammen af CATAGO Equestrians sponsorryttere er den 17-årige dressurrytter Sille Engermann. Den unge rytter har været en integreret af det danske landshold siden 2011, først på pony og nu på hest. Hun er indehaver af intet mindre end 16 medaljer fra DM, NM og EM, og i 2016 præsterede hun på imponerende vis at vinde DM for U25 i en alder af 17 år!

Ditte Søeborg

Ditte har i flere år har været succesfuld på konkurrencebanerne, blandt andet som verdensmester for ungryttere 2011 og som en del af det danske landshold ved flere lejligheder. Samtidig har Ditte også bygget en forretning op som professionel rytter med heste i træning.
I 2017 satser den ambitiøse rytter på to yngre heste, nemlig hingsten Hvinur fra Fogedgaarden og hoppen Diva fra Sø-Dis der nu skal ud og debutere på konkurrencebanerne.

Hanne Wind Ramsgaard

Den ambitiøse internationale militaryrytter og DM-vinder 2016, Hanne Wind Ramsgaard, og sin hest, Vestervangs Arami, udgør en af de få danske ekvipager, som har deltaget ved det præstigefyldte Badminton Horse Trials. Ydermere er det lykkedes Hanne at kvalificere sig til VM for ungheste i Le Lion, Frankrig, hele to gange med hestene Arami og Color i henholdsvis 2011 og 2014.

Hanne er derudover en af otte nøje udvalgte ryttere, som er del af et privat eliteprojekt; en ryttertrup, som vil få fuldt fokus og opbakning fra et tværfagligt hold bestående af trænere (dressur, terræn samt spring), mentaltræner, dyrelæge og fysioterapeut.